מחפשים חברת אחסון אתרים מומלצת?
הנה סקירה מפורטת (ולא אינטרסנטית) על כל חברות האחסון המומלצות, וגם אלו שכדאי להתרחק מהם.
בכתבה הזאת נסקור גם חברות אחסון ישראליות וגם חברות אחסון מחו”ל, נראה את המחירים ואת החבילות שהם מציעים, המהירות שירות הלקוחות ועוד.
תוכן עניינים
מה חשוב לבדוק לפני שבוחרים חברת אחסון?
1. חברת אחסון ישראלית או חו"לית
האם כדאי לבחור בחברת אחסון ישראלית או חברת אחסון מחו”ל?
מצד אחד חברות האחסון מחו”ל זולות בהרבה עם שרתים מהירים יותר ותמיכה זמינה, לעומת זאת אם וכאשר (וזה כנראה יקרה) תצטרכו תמיכה תקבלו אותה באנגלית, כך שאם האנגלית שלכם לא שיגעון גדול זה בהחלט שיקול לבחור בחברה ישראלי, חוץ מזה יש יתרון בחברת אחסון ישראלית כאשר השרתים שלה בישראל, הדבר ממהר את מהירות טעינת האתר, אם כי לא מדובר בהבדל דרמטי.
2. תמיכה טכנית
תמיכה טכנית באחסון אתרים הוא חשוב מאוד, רוב הסיכויים שבשלב כלשהוא תצטרכו תמיכה כלשהי מהחברה, כדאי מאוד לברר מלקוחות של החברה שאתם מתעניינים בה, אם יצא להם להיעזר בתמיכה ואיך היה.
3. כמות הדומיינים
גם אם אתם לא מתכננים בינתיים יותר מאתר אחד כדאי לבדוק בחברה מה העלות של אחסון של כמה דומיינים, כאשר באחסון של יותר מדומיין אחד קיים הבדל גדול במחירים בין חברות ישראליות לחברות מחו”ל.
4. נפח האחסון
כדאי מאוד לבדוק את נפח הדיסק של התוכנית אחסון שאתם בוחרים, בדר”כ לאתר תדמית סטנדרטי יספיק נפח של 1 ג’יגה, אם האתר הולך להיות עם הרבה תמונות כבדות כדאי לקחת יותר מזה.
5. תעבורה חודשית
אם מדובר באתר קטן אין מה לחשוש, באתר גדול שצפוי כניסה של הרבה גולשים, כדאי לבדוק את כמות התעבורה שהאחסון מציע (לפחות 50 ג’יגה).
6. תעודת אבטחה SSL
חלק גדול מחברות האחסון מציעים תעודת ssl חינם, במקרה של אתר מכירות (איקמורס) זה ממש חובה, גם באתר רגיל למרות שממש לא צריך, גוגל מקדם יותר אתרים עם תעודת אבטחה (https).
7. אחרון חביב: המחיר
התחרות בין חברות האחסון היא גדולה(כי כולם מציעים את אותו השירות ללא הגבלת מיקום), ויש הרבה פערי מחירים שלא פעם בא על חשבון התמיכה, ומהירות הטעינה, לא כדאי סתם לרכוש בחברה בלי לשמוע עליה המלצות מלקוחות אמתיים, מאידך יש חברות מומלצות אבל המחיר שלהם גבוה משמעותית מהחברות האחרות.
חברות אחסון אתרים ישראליות מומלצות
ההמלצה שלי לחברת אחסון ישראלית, מדובר בחברה צעירה יחסית, אבל כל מי שמאחסן שם מרוצה מאוד, התמיכה שלהם מעולה, והכי חשוב מחירים הגיוניים.
חברה ישראלית מעולה ומומלצת לאחסון אתרים, החסרון העקרי הוא המחיר, החבילות מתחילות ב 15$ לחודש לאתר אחד ורק 1gb שלא בטוח יספיק לכם.
חברת בוקס היא חברה מעולה לקנייה וניהול דומיינים, אבל לא מומלצת לאחסון אתרים. לאחרונה גם נפלו להם השרתים, ולקח להם המון זמן להתגבר על זה כך ש…
חברות אחסון אתרים מומלצות בחו"ל
התחרות בין חברות האחסון בחו”ל היא גדולה מאוד, מי שמרוויח מזה הם הלקוחות שמקבלים מחירים זולים, אבל, כמעט כל החברות מנסות לעקוץ בדרך כזאת או אחרת (קצת כמו חברות הסלולר אצלנו), אז לפני שאתם קונים חבילה הנה כמה דברים שכדאי לשים לב אליהם.
- כמעט אצל כל החברות יש מחיר מיוחד לקנייה הראשונה, אחרי שנה תגלו שבשביל לחדש את החבילה תצטרכו לשלם מחיר גבוהה בהרבה, בדר”כ אפשר מראש לקנות לכמה שנים (במחיר הזול), עוד אפשרות זה בסוף השנה לעבור חברה, אבל זה לא תמיד נחמד, אז רק שתדעו.
- עוד בנושא המחיר, לפעמים המחיר המאוד זול הוא רק בקנייה מראש לכמה שנים.
- יש חברות אחסון שמצהירות על תעודת ssl חינם, אבל באותיות הקטנות תגלו שזה חינם רק לאתר אחד.
- כשכתוב בחברת אחסון ששטח האחסון ללא הגבלה, זה לא באמת, באיזה שהוא שלב זה יאט לכם את האתרים עד שהם פשוט לא יעלו, למעשה אני מעדיף חברות שמצהירות מה שטח האחסון, מאשר לגלות לבד.
חברה שאני מאוד ממליץ עליה ולמעשה מאחסן את כל האתרים שלי אצלה, למעשה אני חושב שזו החברה שמקבלים הכי הרבה תמורה יחסית למחיר.
הממשק החדש שלהם פשוט מעולה, השרתים מהירים, תמיכה מעולה, ויש להם גם תוסף קאשינג מצויין לוורדפרס.
HOSTINGER
במידה ואתם מחפשים משהו באמת זול, הוסטינגר לדעתי זו הבחירה הטובה ביותר, המחירים מתחילים מפחות מדולר לחודש (אם כי שימו לב שזה רק בקנייה לפרק זמן ארוך יותר), הוסטינגר ידועה כחברה אמינה, השרתים מהירים, ותמיכה מצויינת.
2 תגובות
יש גם את ארזנט https://www.ereznet.co.il/ שזה חברה ישראלית ותיקה, עם תמיכה מעולה ומחירים הגיוניים.
ממליץ עליהם בחום, יש להם שירות מעולה ואדיב.
מה דעתך על החברה הזו?
https://sherlockhost.co.il/